Home » Rasberry sunshine glow review

Rasberry sunshine glow review

Zonbescherming is iets wat bij mijn skinroutine onmisbaar is. Met mijn zeer blanke huid en blonde haren moet ik extra uitkijken voor de zon. Ik vind het echt heel belangrijk zonnebrandcrème te gebruiken zonder chemische filters en toevoegingen. Je hebt nou eenmaal maar 1 huidje en daar moet je zuinig op zijn. Onlangs kwam ik in contact met Natural Skincare en kreeg ik een fles Rasberry Sunshine Glow van het merk Natural Skincare.

Kenmerken:

Deze zonnebrandolie is 100% natuurlijk en handgemaakt. De olie bevat o.a. vitamine A C en E welke zorgen voor een natuurlijke filter. Door deze natuurlijke filter is de huid in staat vitamine D op te nemen zoals de natuur het ook bedoeld heeft.

Als het gaat om vertragen van ons aging proces is zon natuurlijk een belangrijke factor. Ik ben daarom groot voorstander van verantwoord omgaan met de zon en je goed beschermen.

Mijn oordeel:

Wat een heerlijke olie is dit. Mijn huid voelt super zacht aan en is uren beschermd, ik vind het een fijn idee dat ik iets op mijn huid smeer wat 100% natuurlijk is. Ook de geur is heel fijn. Kortom deze zonnebrandolie is echt een must try.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *