Home » 5 x de nieuwste haartrends voor 2022

5 x de nieuwste haartrends voor 2022

haartrends 2022

New year new hair? 2022 is van start gegaan. Vaak een moment om opnieuw te beginnen. Sommige mensen gooien hun hele leven om. Wellicht wil jij het ook allemaal anders gaan doen dit jaar. Maar laten we het voor nu simpel houden. Hoe tevreden ben jij met je huidige kapsel? Zit jij met je handen in het haar, heb je zin om te veranderen? Ik ben op zoek gegaan naar de nieuwste haartrends van 2022 want ik denk dat ik dit jaar mijn kapsel een nieuw leven in ga blazen. Lees je mee voor wat haarinspiratie?

Trend 1

Sjaaltjes als accessoires voor je haar is het helemaal voor 2022. Denk aan hippe sjaaltjes in prachtige kleuren die matchen bij je outfit. Het voordeel van deze trend is dat als je een bad hairday hebt niemand dit doorheeft. Ik weet zeker dat je nog wel wat mooie sjaaltjes hebt zodat je eindeloos kunt experimenteren. 1 van mijn favoriete merken is spicy scarves ik weet zeker dat je daar een mooi exemplaar zult vinden.

Trend 2
Haarspeldjes en clipjes zijn niet alleen maar voor jonge meisjes. Nee ook de wat oudere meisjes kunnen hun lol dit jaar. Of je nu gaat voor een simpel exemplaar of over de top met mooie strass – steentjes alles kan en mag. Steek de speldjes mooi aan de zijkant of gebruik meerdere speldjes voor een wat speelser effect.

Trend 3

De zijscheiding is weer helemaal terug in 2022. Persoonlijk vind ik dit een hele mooie trend. Het staat sophisticated en geeft je gezicht meteen een andere uitstraling. Hoezo new year new you? Ik zeg doen! Het voordeel van deze trend is dat je je haar helemaal niet in een speciaal model ervoor hoeft te knippen. Geef gewoon bij de kapper aan dat je je haar in een midden en zijscheiding wilt dragen en dan weet ze precies hoe ze je kapsel moet knippen. Meestal hoef je met deze stijl je haar helemaal niet te knippen dus hoe makkelijk is dat.

Trend 4

Slordige vlechten. Hoe relax is deze trend. Ben je een keer laat uit bed no worries. Je hoeft voor de look je haar bijna niet te kammen want hoe slordiger hoe beter. Maak een zijvlecht of een mooie visgraat vlecht alles mag als het maar niet te perfect is.

Trend 5

De lage knot. Dit vind ik ook super mooi. Voor deze trend is het juist heel belangrijk dat je je haar mooi glad kamt. Een lage knot is eigenlijk heel simpel te maken en staat ook iedereen. En wat dacht je een lage knot en dan een prachtig sjaaltje erbij of een prachtig speldje om de look af te stijlen.

Ik vind bovenstaande trends echt heel leuk en ik ga binnenkort een aantal trends zelf uitproberen. Het voordeel van deze trends is nu de kappers zijn gesloten je meteen als zelf aan de slag kunt. Dus geen stress meer over je kapsel maar lekker aan de slag met bovenstaande trends.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven met deze trends!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *