Home » Vind het perfecte jurkje passend bij jouw figuur

Vind het perfecte jurkje passend bij jouw figuur

Vind het perfecte jurkje passend bij jouw figuur

Yes, het mooie weer komt er weer aan. Daarom gaan we het vandaag hebben over het vinden van het perfecte jurkje dat jouw figuur flatteert en je zelfvertrouwen een boost geeft. Of je nu een appelfiguur, een peerfiguur, een zandloperfiguur er is altijd een jurkje dat perfect bij jou past.

Of je nu in de winkel of online gaat winkelen voor de leukste jurkjes ik weet zeker dat jij blij bent met een aantal mooie exemplaren in je kast. Het voordeel van een jurk is dat het eigenlijk altijd kan zo heb je altijd in een keer een hele outfit aan. Draag je jurk met sneakers voor een casual look of draag het met hakken voor als je naar een feestje gaat. In deze blog help ik je graag met het vinden van een jurkje passend bij jou figuur, lees je mee?

Appelvormige Figuur:
Als je een appelfiguur hebt, zijn je schouders en borstomvang waarschijnlijk breder dan je heupen, en heb je misschien wat meer buikvet. Kies voor jurkjes met een A-lijn of een empiretaille om je middel te accentueren en je buikje te verbergen. Een V-hals of een jurkje met een diepe halslijn zal de aandacht naar je bovenlichaam trekken en je slanker doen lijken.

Peervormige Figuur:
Heb je bredere heupen en een slankere taille? Dan heb je waarschijnlijk een peerfiguur. Kies voor jurkjes met een A-lijn of een fit-en-flare silhouet om je heupen te balanceren en je slanke taille te accentueren. Een mouwloos jurkje of een jurkje met een off-shoulder stijl zal de aandacht naar je bovenlichaam verplaatsen en je figuur in balans brengen.

Voor de Zandloperfiguur:
Gelukkig hebben vrouwen met een zandloperfiguur een evenwichtig silhouet, met een goed gedefinieerde taille en evenredige heupen en schouders. Voor dit figuurtype zijn jurkjes met een getailleerde pasvorm perfect. Kies voor kokerjurkjes of wikkeljurkjes die je rondingen accentueren en je vrouwelijke vormen benadrukken.

Welk figuur je ook hebt ik weet zeker dat je online een mooi exemplaar kunt vinden. Welk figuur je ook hebt vergeet niet om te stralen! Jij bent het waard om dit voorjaar in een prachtig jurkje te lopen. Wat heel belangrijk is dat je mooi rechtop loopt want een mooie houding is cruciaal om er goed uit te zien. En dan nu wachten op een heerlijk voorjaar. Ik kan niet wachten om heerlijk met mijn vriendinnen op het terras te zitten. Laat jij me weten of het gelukt is met het perfecte jurkje shoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *