Home » Happy Mom: 5 originele moederdagkadootjes voor de liefste moeders| Happy Age

Happy Mom: 5 originele moederdagkadootjes voor de liefste moeders| Happy Age

Happy Mom: 5 originele moederdagkadootjes voor de liefste moeders| Happy Age

10 mei is het weer Moederdag! Dit jaar zal door de corona maatregelen anders dan anders worden. We kunnen niet uit eten gaan of uren de stad in gaan voor een perfect cadeau. Natuurlijk kun je elke moeder blij maken met een bos bloemen of een flesje parfum. Maar ik deel vandaag met jullie een aantal originele moederdagkado’s waar je misschien zelf niet zo snel op zou komen.  Want er zijn zoveel verschillende soorten moeders dat het soms lastig is een passend cadeau te vinden. Hopelijk help ik je in je zoektocht naar een perfect cadeau (of laat dit artikel stiekem lezen aan je huisgenoten). Veel leesplezier!

Collier van Jéh Jewels

Elke moeder heeft andere interesses, gelukkig maar!  Maar met welk cadeau maak je een moeder nou echt blij? Ik denk met een cadeau welke precies bij haar persoonlijkheid past. Daarom beginnen we met een cadeau die geschikt is voor een moeder die gek is op mooie dingen en details. Wat dacht je van een prachtig collier met losse bedels van Jéh Jewels. Welke moeder maak je niet blij met deze prachtige ketting.   Jeh Jewels een merk van Nederlandse bodem opgericht door moeder en dochter, zo leuk! De sieraden die hun maken en ontwerpen zijn echt heel bijzonder, elke bedel heeft namelijk zijn eigen verhaal en boodschap. Ik weet zeker dat er een bedel te vinden is die past bij jouw moeder. Naast kettingen en bedels hebben ze nog een prachtige lijn met unieke sieraden zoals ringen en oorbellen die je kunt bekijken en bestellen op de website van Jéh Jewels.

 

Bijenhotel & voederhuisje Capi

Heb of ben jij een moeder die gek is op de natuur en op alles wat groeit en bloeit, dan is een bijenhotel en voederhuisje natuurlijk een te gek cadeau. Deze van capi bestaan uit gerecycled plastic en hebben een mooi design.

Bijenhotel:
Bijen worden bedreigd terwijl ze super belangrijk voor ons zijn. Met dit bijenhotel bescherm je de solitaire bij en draag je bij aan de voortplanting van deze bijen. Mooi toch?!

Voederhuisje:
Met het multifunctioneel voederhuisje geniet je van de vogels in je tuin. Je kunt hier verschillende soorten voedsel in kwijt voor verschillende volgelsoorten. Het voederhuisje is 100% recyclebaar en gemaakt van natuurlijke materialen.

Je hangt ze simpel op in de tuin en zo draag je met een kleine bijdrage bij aan de natuur en biodiversiteit van onze natuur. Met het bijenhotel help je bijen met hun voortplanting en met het voederhuisje help je de vogels een handje door ze in de winter bij te voeren. Hoe leuk is het als jou moeder in de tuin zit en kan genieten van de bijen en vogels in de tuin. Op de site van Capi vind je nog veel meer leuke producten zoals prachtige bloempotten.

Photostory deluxe Magix

Volgens mij hebben alle moeders in ieder geval een ding gemeen; ze maken graag en (vooral veel) foto’s van hun kroost! Alle vakanties en feestjes en hoogtepunten leggen ze vast. Vaak willen moeders deze foto’s nog een keer bewerken om er later nog een digitaal boek mee te vullen. Met dit fotobewerkprogramma van Magix maak je eenvoudig flitsende fototshows. Deze kun je tevens op DVD / Blu-ray branden en later op TV bekijken. Juist in deze tijd waarin we meer thuis zijn, komt dit programma mooi van pas. Hoe leuk is het om met het hele gezin straks avonden lang naar mooie slidehows te kijken. Net zoals vroeger met dia’s wat waren dat leuke avonden. Dit originele cadeau maakt denk ik heel veel moeders blij, want wat is er nou mooier dan herinneren ophalen met elkaar.

Jute Mand Curver

Er zijn heel veel moeders die gek zijn op schoonmaken en opruimen. Geloof me maar ik ken er genoeg, en hoe maak je die blij?  Misschien niet met een nieuwe stofzuiger maar deze te gekke manden van Curver zijn een lust voor het oog. Deze manden zijn gemaakt van 100% gerecycled kunstof dus zijn ook erg duurzaam. Deze manden zijn er in diverse kleuren en maten en je kunt ze gebruiken om speelgoed in op te bergen in de woonkamer. Ook staan ze leuk in de badkamer. Een tip is om zo’n mand te vullen met bijvoorbeeld een paar mooie handdoeken en wellicht een favoriete douchegel. Leuk inpakken en je hebt een super mooi en praktisch cadeau om te geven.  Deze manden zijn verkrijgbaar bij bol.com en de Kwantum.

Azul zomerpaviljoen Asmodee

Waar je moeders natuurlijk ook super blij mee kan maken is gezelligheid. En wat is er nou leuker dan ouderwets een gezellig spelletje doen. TV uit en de telefoons aan de kant, een lekker drankje en hapje erbij en spelen maar. Azul zomer paviljoen is het derde deel uit de succesvolle Azul spellenreeks van Micheal Kiesling. In dit spel keren spelers terug naar Portugal om de vloeren te betegelen van Koning Mauels’s zomerpaviljoen. We kunnen dan misschien voorlopig niet op reis maar met dit spel waan je je even in een andere wereld. Het doel van het spel is slimme keuzes te maken en zo de meeste punten te scoren. Ik ben heel benieuwd naar dit spel en denk dat je hier veel leuke avonden mee kunt beleven. Het spel is verkrijgbaar bij bol.com. 

 

 

Ik hoop dat het lukt een passend cadeau te vinden en anders is een bezoekje (op afstand) wellicht nog wel het mooiste cadeau die een moeder kan wensen. Dat het dit jaar een bijzondere Moederdag zal worden dat is een ding wat zeker is!

Hoe vieren jullie Moederdag eruit dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *