Home » Happy @Home met deze tips maak je een gezellige staycation| Happy Age

Happy @Home met deze tips maak je een gezellige staycation| Happy Age

 

 

Het thuis gezellig maken, het klinkt heel normaal. Toch is het de realiteit. We zijn meer thuis dan ooit. Of we nu meer thuiswerken of omdat we minder op pad (mogen) gaan. We moeten met z’n allen roeien met die riemen die we hebben . Het thuis gezellig maken is het nieuwe normaal en zeg nou eerlijk zo slecht klinkt het toch niet. Geïnspireerd door de laatste blogbox de stay happy@home box met daarin items om het thuis leuk te maken heb ik veel leuke happy @home avonden bedacht . Heel veel leesplezier!

 

Spelletjesavond:

Tja inkoppertje ik weet het. Maar eerlijk is eerlijk zodra je iedereen (na wat weerstand) eenmaal aan tafel hebt kan het feest beginnen. Maak samen lekkere hapjes, steek de kaarsjes aan en de avond kan beginnen. Nu heb je spelletjes en spelletjes maar het nieuwe spel van Asmodee is echt een weer een topper. Met gebaren, tekenen, neuriën moet je de ander laten raden wat er op jouw kaartje staat. Wij hebben het spel al gespeeld en hebben enorm moeten lachen. Met dit spel heb je gegarandeerd een avond gezelligheid.

Grote schoonmaak:

Hou een grote najaar schoonmaak, oké misschien is het niet het eerste waar je aan denkt bij een leuke dag. Maar Maria Kondo is mega populair op netflix en dat is niet voor niets. Door je kledingkasten opnieuw in te delen breng je rust in je kast en in je hoofd . En wat dacht je van je badkamer een goede dieptereiniging geven, wedden dat je na afloop een voldoen gevoel hebt. Ik gebruikte voor deze schoonmaakklus de HG producten uit de happy@home box en hiermee was de klus zo geklaard. Soms is het gewoon even nodig om de boel eens goed aan te pakken en als je klaar bent ben je zeker te weten blij. Vraag of de kids helpen, ik weet zeker dat als je er een wedstrijd van maakt iedereen in huis je wilt helpen. Lekker hard de muziek aan en natuurlijk meezingen, wedden dat het een succes is.

Romantische avond @home:

Tja nu we minder op date night gaan moeten we de romantiek er natuurlijk wel inhouden. Probeer 1 x per maand of 1 x per week eens een date night @home te plannen. Voor de een is dat een romantische avond met spanende lingerie en wellicht iets nieuws om uit te proberen.  Hoe leuk is het om een elkaar een ondeugend pakje te geven. Op deze site vind je verschillende kadootjes voor een spannende avond. Gaat dat je te ver geef  je partner dan een heerlijke massage met warme olie of ga lekker samen in bad. Zo leuk kan thuisblijven zijn.

Beautydag / avond @home:

Je kunt natuurlijk naar een schoonheidssalon gaan maar je kunt met goede producten ook prima een goede thuisbehandeling realiseren.

Begin met een goede reiniging. Stap 2 is een goede dieptereiniging dit kun je doen door een goede scrub te gebruiken. Ik ben fan van de derma skin polish pads van Lookx die ik ontving in de blogbox. Bij Lookx vind je een complete lijn met heerlijke producten. Sluit je beauty behandeling af met een heerlijk masker en je ziet er weer uit om door een ringetje te halen. Tip: ga meteen lekker in bad en geef je haar een maskertje zo herstel je meteen je dode haarpunten en heb je weer een glanzende bos.

Shoppen in eigen kast

Nu we toch weer minder in de stad mogen komen (funshoppen) is het natuurlijk altijd leuk om online te gaan shoppen. Wat ik de afgelopen tijd heb gedaan is shoppen in eigen kast. Wat ik hiermee bedoel? Nou ik kijk eerst naar alle leuke items die ik heb. Als voorbeeld neem ik de maxidress die ik in het voorjaar heb gekocht. Ik draag deze jurk in de winter door met accessoires te werken. Zo kun je bijvoorbeeld een andere riem kopen in dezelfde kleur als je winterlaarzen. Mooie nieuwe sieraden erbij en je hebt weer een gloednieuwe outfit. Ik ben fan van de webshop van jewels with flair. Hier vind je prachtige sieraden die ook nog eens heel betaalbaar zijn.

Picknick @home:

Je kunt natuurlijk naar het bos gaan om te picknicken maar wat dacht je van een picknick in huis of in de tuin. Zelf neem ik graag warme chocomel mee in een thermosfles als ik naar het bos ga. In de blogbox zat een heel mooi exemplaar van SIGG die ik overal mee naar toe neem. Maar terug naar de picknick wat dacht je van marshmallows bij een kampvuur in de tuin.  Lekker chocomel of glühwein erbij ik zie het al voor me. Of binnen een kleedje neerleggen en daarop heerlijke hapjes serveren of een high tea.

 

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn geraakt om leuke dingen @home te doen. En ik ben super benieuwd of jullie nog leuke tips hebben laat het me vooral weten.

 

1 Reactie

  1. 10 augustus 2022 / 07:49

    Ik kwam via google toevallig op je blog terecht, leuk blog maar er missen wat plaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *