Home » Goose-e tablethouder

Goose-e tablethouder

In Nederland heeft 85% van alle huishoudens met kinderen een tablet in huis, 20% van de gezinnen heeft zelfs meerdere apparaten. Een iPad of tablet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Vraag jij je nooit af (zeker als ouder) hoe je verantwoord gebruik maakt van deze media apparaten. Dat geldt bij kinderen met name voor spelcomputers, telefoons en tablets. Veelvuldig en verkeerd gebruik kan namelijk leiden tot een ‘tabletnek’. Ongeveer 40% van de jongeren tussen de acht en achttien jaar heeft nek- en rugklachten door verkeerd gebruik van tablet of mobiel. Gelukkig heeft Goos-e de oplossing bedacht.

Over de Goos-e tablethouder

Dutch design Goos-e, spreek uit als Goezie, is een Nederlands design product. De gans, het leuke, eigenzinnige dier met de prachtige buigzame nek was de inspiratiebron voor de tablethouder. Goos-e heeft een buigzame, sterke hals, omgeven met rubber dat lekker zacht aanvoelt en een veilige houder. Met de Goos-e tablethouder kun je met rechte nek de tablet gebruiken.

Speciaal voor kinderen

Jonge kinderen gebruiken hun tablet vaak op schoot, maar met de Goos-e kunnen ze met rechte nek naar de tablet kijken terwijl ze toch prima zicht hebben op het scherm. Door deze houding lopen kinderen veel minder kans op nek- of rugklachten. Natuurlijk kun je de houder ook zelf gebruiken. Met de Goos-e houder kun je overal in huis handenvrij gebruik maken van je tablet. Op de bank, aan een bureau, in de keuken, in bed of in bad. Zet hem op een krukje voor de bank of bevestig hem aan tafel of bed.

Meer informatie of bestellen

De Goos-e is verkrijgbaar als Startpakket met handige 2-weg klem, of als Compleet pakket met stabiele designvoet en 2-weg klem. De voet is leverbaar in de kleuren: zwart, wit, rood, blauw, oranje en paars. Kijk voor alle mogelijkheden, kleuren en formaten op www.goos-e.com. Afhankelijk van de keuze variëren de prijzen van € 49,- tot € 99,- De Goos-e is makkelijk zelf in elkaar te zetten en is online te bestellen.

Kadotip

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau dan kan ik jullie een leuke korting aanbieden. Met de code HAPPYAGE2019
ontvang je 20 % korting op een Goose -e naar keuze.

www.goos-e.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *