Home » Een jarige een cadeau sturen: 5 tips

Een jarige een cadeau sturen: 5 tips

Een jarige een cadeau sturen: 5 tips

Iemand een cadeau sturen: 5 tips

 

Veel mensen hebben problemen met ouder worden. En dat is jammer, want ouder worden heeft echt niet alleen maar nadelen. Hoewel iedereen hier een persoonlijke ontwikkelingslijn in volgt, kun je onder andere stellen dat mensen door de jaren heen zekerder worden over wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze dit doen. Heb je bijvoorbeeld binnenkort een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis, maar kun je hier niet bij aanwezig zijn? Omdat je andere verplichtingen hebt, of omdat je het wat rustiger aan moet doen? Voel je dan niet bezwaard, maar leg duidelijk uit waarom je er niet bij kan zijn. Hieronder vind je vind je vijf leuke cadeaus die je op kunt sturen, om alsnog te laten weten dat je aan diegene denkt!

1.     Zeg het met bloemen

 

 

 

Het klinkt misschien cliché, maar bloemen blijven nog altijd een van de meest gewaardeerde presentjes. Pols eens voorzichtig van welke bloemen de ontvanger houdt, zo kun je hem of haar extra blij maken. Tip: wil je eens wat anders dan een vers boeket? Er zijn tegenwoordig ook schitterende droogbloemen die je kunt laten bezorgen.

 

2.     Een ballon sturen

 

Het ultieme feestitem is toch eigenlijk op elke leeftijd nog wel een ballon. Want wat geeft er nu meer duidelijk aan dat er iets te vieren is?! Een ballon sturen tovert zonder twijfel een lach op het gezicht van de ontvanger, of het nu voor een verjaardag, geboorte of jubileum is.

 

3.     Een persoonlijk uitgezocht boek

 

Hoewel de wereld in snel tempo digitaliseert, lezen nog steeds veel mensen boeken. Niet alleen als ontspanning, maar ook omdat het je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Wil jij iemand een goed cadeau geven? Geef dan een boek cadeau. Om ervoor te zorgen dat het ook echt gelezen zal gaan worden, is het wel belangrijk goed na te denken over welk boek je cadeau zal geven. Zomaar een boek opsturen werkt niet, dus verdiep je wel in de hobby’s of interesses, of favoriete schrijvers van de ontvanger.

 

4.     Een borrelpakket

 

Mensen vinden het leuk om iets te eten of te drinken cadeau te krijgen. Dat blijkt wel uit het feit dat dergelijke kerstpakketten favoriet blijven. Wil je iemand dus voor zijn verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis een leuk cadeau geven? Kies dan een borrelpakket dat bij zijn of haar voorkeur past. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met bier of een fles wijn. Er zijn overigens tegenwoordig ook voor mensen die geen alcohol (meer) drinken, ook allerlei pakketten met heerlijke alcoholvrije versnaperingen.

 

5.     Cadeaus die zorgen voor ontspanning

 

Het leven lijkt alsmaar jachtiger te worden, waardoor tijd om te relaxen schaarser wordt. Wil jij iemand echt even een relaxmoment bezorgen? Stuur dan eens een feestelijk verpakt pakket op met een of meerdere badproducten zoals een bruisbal, badolie of luxe douchegel of scrub.

 

Je ziet dat er nogal wat mogelijkheden zijn. Eigenlijk alles is tegenwoordig wel op te sturen. Het belangrijkste is vooral dat je je inleeft in de ontvanger. Denk er goed over na wat hij of zij zal appreciëren, en je weet zeker dat je opgestuurde cadeau met plezier ontvangen zal worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *