Home » Dit neem je mee naar een festival of evenement

Dit neem je mee naar een festival of evenement

Dit neem je mee naar een festival of evenement

Na een lange periode van geen concerten en festivals bezocht te kunnen hebben, zit het er langzaamaan weer aan te komen. Concerten zijn gepland, kaartjes zijn gekocht, nu is het alleen nog even afwachten! Wat zijn nou eigenlijk dingen die erg handig zijn om mee te nemen naar een concert of festival? De volgende dingen kun je zeker niet vergeten.

Buitenevenement? Bescherm jezelf tegen de zon

Je kent wel die festivals waar je de hele dag eigenlijk in de brandende zon staat. Dat kan aan de ene kant fijn zijn en ervoor zorgen dat je lekker kunt genieten van het festival of concert.  Ook kan het er voor zorgen dat je het erg heet krijgt en je huid verbrandt door de felle zonnestralen. Zorg dus dat je zonnebrandcrème en je mooiste Versace zonnebril of Ray-Ban bij je hebt. Zo voorkom je dat je aan bet eind van de dag een rode nek of rode wangetjes hebt en dat je de hele dag met je ogen moet staan knijpen.


Drink genoeg water

Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat we lekker uit konden gaan en concerten konden bezoeken. Het zal dus ook best wel wennen zijn om weer in alle drukte te staan die bij een concert of festival komt kijken. Zorg dat je genoeg water drinkt gedurende de dag, dat je je hoofd koel houdt en af en toe even wat ruimte opzoekt als het je allemaal even te veel wordt. Dat is namelijk helemaal niet gek. Die drukte ben je ondertussen natuurlijk totaal niet meer gewend en je lichaam kan er zeker wat moeite mee hebben als je dan plotseling toch wel weer naar een concert of festival toe gaat.

Dit neem je mee naar een festival of evenement

Laad je telefoon altijd goed op

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt dat je bij een concert of iets dergelijks staat, en ineens merk je dat je telefoon al bijna leeg is. Erg vervelend, zeker wanneer je midden in een concert zit of ’s avonds laat nog weer naar huis moet reizen. Neem altijd een oplader en een powerbank mee. Wellicht vind je op bijvoorbeeld het festivalterrein een plek waar je je telefoon aan de lader kunt leggen, of kun je met de powerbank ervoor zorgen dat je toch nog een aantal uur langer vooruit kan. Dat scheelt toch weer een hoop! Zo kun je weer foto’s en video’s maken, communiceren met je vrienden en ervoor zorgen dat je altijd de tijd weet of weet hoe laat je weer richting huis moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *