Home » Deze winter feel good films kijken met With Love tv | Review + Winactie jaarabonnement

Deze winter feel good films kijken met With Love tv | Review + Winactie jaarabonnement

Brrrrrr… de donkere koude avonden komen er weer aan. En wat is er nou heerlijker voor een vrouw om feel good films te kijken? Lekker op de bank, dekentje erbij, warme chocomel of een rood wijntje. Mij maak je er in ieder geval heel gelukkig mee. Met de nieuwe streamingsdienst Withlove.tv kijk je onbeperkt de leukste feel good films en kerstfilms.

 

Wat is Withlove.tv ?

Op Withlove vind je enorm veel romantische films en series.  Dus anders dan bij andere streamingsdiensten is Withlove.tv echt gemaakt voor liefhebbers van romantische komedie’s en drama’s. Ook vind je er super veel leuke kerstfilms waar je onbeperkt naar kunt kijken.

Hoe werkt Withlove.tv?

Je kunt de films en series bekijken via een tablet, telefoon, laptop of computer. Ook kun je alles bekijken via je televisie. Je kunt dit doen door gebruik te maken van een Chromecast ultra, Chromecast 2 of Chromecast 3 van google.

Hoe kun je lid worden en wat zijn de kosten?

Je kunt een Withlove abonnement afsluiten door je hier aan te melden. De eerste 14 dagen kijk je gratis daarna betaal je maar €5,95 per maand. Het fijne is dat het abonnement elke dag opzegbaar is dus je zit er niet aan vast. Je kunt ook een halfjaarabonnement afsluiten voor €29,95 of een jaarabonnement voor €59,95.

 

Mijn ervaring met Withlove.tv en mijn top 3!

Ik kijk nu al een aantal weken en ik ben helemaal fan. Vaak lig ik lekker op de bank of in bed te kijken op mijn tablet of laptop. Er zijn zoveel titels en er worden ook dagelijks nieuwe films toegevoegd. Ook staan er nu al meer dan 23 kerstfilms klaar, je hoeft je dus geen moment te vervelen de komende maanden.

Ik heb de afgelopen tijd al heel wat leuke films bekeken en dit is mijn top 3:

1. Hartenstraat

De Amsterdamse negen straatjes bruisen van gezelligheid, totdat Katje daar een winkel opent. Ze ergert zich aan buurman Daan, en hij kan op zijn beurt haar bitchy gedrag niet uitstaan. Totdat de twee elkaar online tegenkomen en ze elkaar misschien toch best aardig vinden… Amsterdam als decor, heel veel liefde, en overal bekende Nederlandse gezichten: dat is anderhalf uur genieten!

2. Cafe

De film volgt een groep bewoners van West-Philadelphia van wie de levens draaien rondom een lokaal hip koffiehuis. Claire (Jennifer Love Hewitt), een medewerkster van West Philly Grounds, verandert de levens van iedereen om haar heen. Ze haalt zich de woede op de hals van de plaatselijke drugsdealer Glenn (Jamie Kennedy), betovert haar collega Todd (Daniel Eric Gold), geeft advies aan de jonge hoopvolle Sally, daagt de eenzame Craig uit en vindt uiteindelijk zelf verlossing bij de mysterieuze Elly. Ik vind Jennifer Love Hewitt zo’n leuke actrice alleen daarom is de film al de moeite waard om te kijken. Een echt feelgood film dit.

3. Love Kitchen

Nadat zijn vrouw is omgekomen bij een auto-ongeluk, is chef-kok Rob Haley in diepe rouw. Na een slechte recensie van zijn restaurant blijven de klanten weg en besluit hij met zijn dochter te verhuizen naar het platteland. Hij koopt een oude pub en tovert het om tot een gastronomisch restaurant. Daar ontmoet hij Kate en samen ontdekken ze dat geluk vooral bestaat uit teamwork en lief zijn voor elkaar. Leuk detail: Gordon Ramsey speelt zichzelf en heeft een kleine rol in deze film. Echt een prachtige film, ook een aanrader voor de Foodlovers onder ons.

 

Win een Jaarabonnement op Withlove.tv

Ik vind het super leuk dat ik onder mijn lezers drie abonnementen ter waarde van €59,95 weg mag geven. Hoe maak je kans?

1. Klik hier voor een gratis proefperiode en selecteer bij hoe je op withlove.tv terecht bent gekomen op Happy Age. Met deze aanmelding krijg je sowieso een gratis maand kijkplezier.

2. Geef in een reactie onder deze blog aan waarom jij graag een gratis jaarabonnement wilt winnen.

3. Doe mee met mijn winactie op instagram en laat daar in een reactie weten waarom jij graag kans maakt.

Meedoen kan tot en met 5 december en je krijgt hierover persoonlijk bericht. Geen zin om te wachten, klik hier om je aan te melden.

Ik wens jullie heel veel succes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *