Home » De leukste cadeaus voor elke jarige

De leukste cadeaus voor elke jarige

De leukste cadeaus voor elke jarige

Een nieuw jaar, en dat betekent weer veel verjaardagsfeestjes! Zit jij dit jaar weer met de handen in het haar omdat je er maar niet uitkomt welke cadeautjes je aan je familie of vrienden kan geven? No worries, want wij zijn hier om je te helpen. In deze blog vind je voor ieder wat wils. 

Sneakers

Zeg het met sneakers. Trek jij dit jaar de naam van je neef of je broer of zus en staat jou de belangrijke taak een ideaal cadeau te verzinnen? Met een toffe sneaker zit je altijd goed. Doe natuurlijk eerst wat research: welke maat heeft de gelukkige? Let vanaf nu eens op de sneakerstijl van die nietsvermoedende gelukzak. Zet vooral ook je oren goed open, want wie weet laat je target wel wat los als je subtiel probeert te polsen naar zijn of haar smaak. Je kan voor klassieke sneakers voor dames kiezen voor je nicht, maar ook een gewaagder model met studs, bijvoorbeeld, is een leuke verrassing voor je hippe neef. Een sneaker met slangenprint? Of verkies je er eentje in metallic silver? Dikke zool, zool met air, dunne zool, chunky stijl, felle kleuren of wat meer bescheiden? It’s all up to you. Snuister online wat rond en maak alvast een wishlist met mogelijke winnaars. 

Smartwatch

Wanneer je een cadeau voor iemand moet kopen en zonder inspiratie zit, dan doe je dus altijd wat research. Denk eens goed na: welke persoon gaat er schuil achter het naampje dat jij getrokken hebt? Maak een snelle scan van wat voor vlees je in de kuip hebt, zeg maar. Is het iemand die graag weet hoe laat het is en ook modieus is ingesteld? Dan heb je met horloges een ideaal cadeau voor kerst. Maar ook als je voor een sportieve persoonlijkheid een cadeau moet kiezen, schiet je met bijvoorbeeld een smartwatch recht in de roos. 

Cursus of initiatieles 

Een cadeau hoeft niet altijd iets fysieks te zijn, maar je kan ook een ervaring cadeau doen. Je geeft als het ware een herinnering en een kans om te ontplooien, en is er eigenlijk een mooier cadeau dan dat? Je creatieve of avontuurlijke nicht, oom of tante is gegarandeerd blij met een initiatieles pottenbakken, naaien of beeldhouwen. Of wat dacht je van een lezing over een onderwerp waar de ontvanger van jouw grote cadeau graag meer zou over weten? De keuze is aan jou!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *