Home » De hoogste tijd voor een nieuwe betaalbare telefoon!

De hoogste tijd voor een nieuwe betaalbare telefoon!

Op dit moment lig ik lekker onder een dekentje te werken op mijn telefoon. Want om heel eerlijk te zijn hoe makkelijk is het tegenwoordig om je telefoon in te zetten i.p.v. je laptop.  Ik ben gisterenavond thuisgekomen van een een heerlijke workation in Fuertaventure. Tijdens deze workation merkte ik dat het gewoon niet meer te doen is zonder een goede telefoon. Want heel eerlijk die van mij is echt aan vervanging toe. Het werkt gewoon allemaal niet meer zoals zou moeten. En als blogger en influencer doe je alles met je telefoon naast bellen maak ik er foto’s mee, plan ik ermee, en ik blog zelfs op mijn telefoon. Dusja hoogste tijd nu om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. 

 

Een betaalbare nieuwe telefoon:

Eerlijke praat? December is gewoon een dure maand dus ondanks dat ik super graag een nieuwe telefoon wil vind ik het toch vaak een klap in mijn budget. Ik keek eerst voor splinternieuwe iphone maar ik vind deze toestellen tocht wel erg duur. Ik ben me eens gaan verdiepen en ik kwam uit bij de  Xiaomi telefoon. Eigenlijk had ik er nog nooit van gehoord maar toen ik me ging inlezen zag ik in dat dit gewoon een super toestel is. Xiaomi is een telefoonfabrikant uit China en naast de grotere merken gewoon wereldwijd de meeste telefoons verkocht. Ik ben echt onder de indruk over de opties die deze telefoon te bieden heeft. En dat zeg ik niet snel, ik doe alles met mijn telefoon dus het is belangrijk dat een nieuwe telefoon aan al mijn eisen voldoet.

Dit zijn de punten die ik belangrijk vind bij de aanschaf van mijn nieuwe telefoon:

 • Snel opladen
  Een ding wat voor mij eigenlijk op nummer 1 staat is opladen. Dat moet megasnel zijn! Mijn huidige telefoon is gewoon altijd leeg. Zo erg is dat,  mijn vriendinnen nemen altijd standaard een powerbank voor mij als ze met mij op pad gaan. Herken je dat? Niets is zo vervelend als een lege telefoon.  Mijn telefoon is standaard altijd leeg. Zo irritant en het kan gewoon niet meer in deze tijd. Ik wist niet wat ik las toen ik zag dat de Xiaomi telefoons binnen drie kwartier opladen!
 • Helder scherm
  Ik vind het heel erg fijn als een scherm extra helder is en mooie felle kleuren heeft. Want ik kijk heel graag netflix op mijn telefoon en dan is het toch wel heel fijn kijken op je telefoon.
 • Krachtige hardware:
  Kijk ik hou dus echt niet van langzame dingen of mensen. Zeker een telefoon moet gewoon een snelle en krachtig processor hebben. Het liefste met minimaal 8 GB of 12 GB werkgeheugen. Ik gebruik heel vaak aps en deze moeten gewoon heel snel opstarten. Zeker nu je regelmatig je QR code moet laten scannen is het een pre dat je telefoon snel genoeg is zodat je geen rijen veroorzaakt als je ergens naar binnen wilt. Ik maakte dit dus weer mee tijdens mijn reisje naar Fuertaventura en dacht meteen dit gaat mij met een nieuwe telefoon niet meer gebeuren.
 • Camera:
  Wie gebruikt er tegenwoordig nog een losse camera?  Je merkt dat tegenwoordig de nieuwste toestellen zulke mooie beelden schieten dat een losse camera overbodig is.  Een telefoon met een goede camera is gewoon een must! Wat dacht je van 4 camera’s aan de achterkant zo kun je in elke situatie een mooie foto maken. Ook fijn als je camera genoeg megapixels heeft omdat ik de foto’s gebruik voor mijn social media kanalen.

Ik ben blij dat ik alles op een rijtje heb gezet en nu eindelijk een mooie betaalbare telefoon kan bestellen. Wat ik ook ga doen is een sim only abonnement bestellen en overstappen van provider. Het scheelt zoveel geld om je toestel los te bestellen en daarnaast een los sim only abonnement kijk het maar eens na online. Ben heel benieuwd of jullie ook zo toe zijn aan een nieuwe telefoon? Als ondernemer kun jij eigenlijk ook niet zonder een goede telefoon. Zeker niet als je net zoals mij regelmatig een tripje maakt.   Ik kan niet wachten om een nieuwe workation te plannen met mijn nieuwe beste vriend: Een goed werkende nieuwe telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *