Home » Met deze bijzondere cadeaus kun je aankomen

Met deze bijzondere cadeaus kun je aankomen

Met deze bijzondere cadeaus kun je aankomen

Heb je binnenkort een verjaardag op de planning staan? Of ben je misschien al bezig met cadeautjes voor de december maand? Dan is dit blog perfect voor jou, want wij delen een aantal bijzondere cadeautjes met je. Perfect wanneer je wat unieks wilt geven.

Geef een ster cadeau!

Hoe uniek is het om je eigen ster te hebben? Met OSR geef je een ster cadeau! Hoe werkt het? Je kunt online een ster registreren op basis van naam, datum en sterrenbeeld. Deze wordt dan geregistreerd en is zichtbaar in het Online Star Register en de Star Finder App. Vervolgens kun je kiezen welk cadeau je wilt geven, van PDF tot compleet cadeaupakket. Super leuk toch? Een ster cadeau geven is op zich natuurlijk al uniek. Maar er zijn dus nog verschillende opties om uit te kiezen.

Laten we ze even voor je op een rijtje zetten.

Online star gift. Dit is hét perfecte last minute cadeau. Deze ster kies en benoem je gewoon online en word vervolgens middel een PDF naar je toegestuurd. Het Online Star Gift is daarom ideaal als last minute cadeau omdat er niets fysiek hoeft te worden opgestuurd. Zo kom je toch nog origineel voor de dag. Ook handig met familie of vrienden in het buitenland, omdat je alleen een email adres als verzend adres nodig hebt.
Het OSR Cadeaupakket. Heb je nog tijd? Dan is het OSR Cadeaupakket erg leuk. Hierbij krijg je een gepersonaliseerd sterrencertificaat, uitgebreid uitleg over de ster en het word verzonden in een prachtige cadeauverpakking. Het OSR cadeaupakket, is inclusief een gepersonaliseerd sterrencertificaat, uitleg, cadeauverpakking en nog veel meer. Dit is het meest populaire cadeau en kost € 39,-.
Super Ster Cadeau. Wil je écht indruk maken? Dan is het Super Ster Cadeau te gek. In dit pakket krijg je namelijk ook een OSR telescoop, sterrenbol, het OSR cadeaupakket en nog heel veel leuke extra’s. Het word gelijk een hele beleving in plaats van alleen het benoemen van de ster. Zo kun je namelijk met de “Fly me to the stars app en VR Set” zelf gaan kijken naar de sterren. Vlieg naar je eigen ster, of leer van alles over de 88 constellaties. Het Super Ster Cadeau is het meest uitgebreide pakket inclusief OSR Telescoop, sterrenbol, en het OSR cadeaupakket. Dit uitgebreide pakket kost €89,-. Dit is een uniek cadeau pakket voor jong en oud. Met het sterrenpakket ben je echt wel even zoet om alles te ontdekken, en natuurlijk is altijd leuk om te vertellen dat er een ster is vernoemt naar jou!
“Wat kies je voor kado voor je bonuszoon als hij de magische leeftijd van 21 heeft bereikt. Tegenwoordig heeft iedereen alles al en als dat niet zo is dan koop je vaak zelf wel wat je wilt. Toen ik op de site terecht kwam waar je een Ster kon bestellen was ik meteen enthousiast. Wat een uniek kado wauw! Het is ook niet iets wat iemand al snel zal hebben, maar wel een prachtige herinnering aan degene die het geeft. Helemaal leuk is de VR art die bij het uitgebreide pakket zit. Via een speciale app kun je dan echt alle sterren zien. Dit is natuurlijk uniek want het is niet een cadeau wat je geeft en klaar, het is meteen een ervaring en een gevoel die je iemand geeft.”

Fotoboek

Ik ben dol op gepersonaliseerde cadeautjes en maak dan ook graag iets met foto’s voor onze vrienden/familie. Een fotoboek is altijd een succes! Hoe leuk is het om een bundel te hebben van allerlei leuke foto’s van jullie samen? Fotoboeken kun je gemakkelijk zelf online maken, maar je kunt ook ouderwets aan de gang gaan met een plakboek. Zet wat leuke tekstjes erbij of een lief bericht en het boek is compleet. Het kost even wat meer werk, maar dan heb je ook wat! Een fotoboek is ook leuk om met meerdere mensen te geven, zo heb je nog meer foto’s die je kunt verwerken.

Cadeaupakket

Wat ook altijd een succes is, is het maken van een cadeaupakket. Stel zelf een pakket samen en doe hier allerlei kleine cadeautjes in waar de ontvanger blij mee is. Super leuk om samen te stellen en om cadeau te geven. Enkele tips wat je in een cadeaupakket kunt doen:

Bier, wijn, alcoholvrije drankjes, verse thee.
Kaas, nootjes, bonbons, streekproducten.
Leuke tapasschaaltjes, borrelplankje of mokken.
Een boek of tijdschrift.
Cadeaubon van een lekker restaurant of leuke winkel.
Lekkere douche- of badproducten van bijvoorbeeld Rituals.

Wat geef jij graag als bijzondere cadeautjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *