Home » Testen of je allergisch bent voor fillers met de B sure DNA test

Testen of je allergisch bent voor fillers met de B sure DNA test

Testen of je allergisch bent voor fillers met de B sure DNA test

Wellicht kijk je af en toe in de spiegel en overweeg jij fillers. Ik zeg je eerlijk; bezint eer gij begint en laat je heel goed voorlichten. Wist je dat er een test bestaat waarmee je kunt testen of je allergisch bent voor fillers? Hiermee kun je ernstige complicaties voorkomen.

 

GENETISCHE AANLEG VOOR FILLER COMPLICATIES :

Helaas denken veel mensen makkelijk over het ondergaan van een filler behandeling. En natuurlijk is het doel van een filler behandeling om ‘mooier’ te worden, maar bij een klein percentage mensen levert een fillerbehandeling pijn, jeuk en ongemak op en dat is te voorspellen aan de hand van je DNA. De fillers worden dan door het lichaam afgestoten, wat mogelijk levenslang klachten kan veroorzaken.  Maar dit kun jij dus voorkomen.

 

HOE KUN JE COMPLICATIES VOORKOMEN:

Het succes van een fillerbehandeling hangt af van een aantal factoren. Allereerst van de kunde van de arts. Ten tweede gebruikt die arts vervolgens tijdelijke hyaluronzuur fillers van A-kwaliteit en die door de FDA zijn goedgekeurd. Als laatste houd je je aan de nazorg adviezen van de arts voor een goede uitkomst van de behandeling.

 

EN DAN TOCH EEN COMPLICATIE….

Helaas zijn er ongeveer 2000 mensen per jaar die na een fillerbehandeling achterblijven met, vaak onbegrepen, klachten. Complicaties komen voor. Een goede arts zal er alles aan gelegen zijn die te voorkomen en mocht er toch een complicatie ontstaan dan zal de arts er alles aan doen om die op te lossen. Veel voorkomende complicaties bij een fillerbehandeling zijn blauwe plekken,

zwelling en tijdelijke gevoeligheid van het behandelde gebied. Minder vaak voorkomend zijn een infectie en een vasculaire complicatie (het verstoppen van een bloedvat). Klachten als pijn, jeuk en ongemak zijn vaak lastiger te herkennen als complicatie en kunnen soms pas jaren na de daadwerkelijke behandeling optreden. Daardoor wordt de link tussen de klachten en de fillerbehandeling vaak niet gelegd.

 

BSURE DNA-TEST OM COMPLICATIES TE VOORKOMEN:

 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een bepaalde genetische aanleg bestaat, waarmee iemand een verhoogd risico heeft op complicaties na een filler behandeling. In de studiegroep van het

onderzoek had 84% van de mensen die de genetische aanleg hadden, ernstige complicaties door fillers. Door je eenmalig te testen met de DNA-test van BSure Medical voorkom je het risico op ernstige complicaties.

 

HOE EN WAAR KUN JE DE DNA-TEST AFNEMEN:

Momenteel is de DNA-test in Nederland online hier te bestellen. En via

geselecteerde klinieken .

Voor een test betaal je eenmalig €359,- euro.

 

Ik ben heel benieuwd of jij een DNA–test zou laten doen voor je een filler behandeling ondergaat. Ik heb zelf onlangs de test gedaan en vertel jullie binnenkort meer hierover.

 

Liefs Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *