Home » Nieuwe kledinglijn Sunshine of style by Frieda Luth

Nieuwe kledinglijn Sunshine of style by Frieda Luth

Nieuwe kledinglijn Sunshine of style by Frieda Luth

Mag ik even jullie aandacht voor de nieuwe kledinglijn: SUNSHINE OF STYLE

Op een lentedag in 2021 kwam Frieda Luth, ze was de situatie in de wereld zat en had behoefte aan wat positiefs, op het gekke idee om haar eigen kledinglijn te beginnen. Streetstyle geïnspireerd, comfortabel om te dragen en voor alle vrouwen die hun ‘mannetje’ staan. In de maanden die volgden, begon ze met ontwerpen, het produceren van samples en het ontwikkelen van wat al snel Sunshine of Style zou worden.

Tijd voor een korte Q&A met deze all American girl die je kan uittekenen in een sweater met jeans, getrouwd en moeder van twee kinderen. En mijn lieve vriendin waar ik enorm trots op ben. Lees je mee?

Wie is Frieda in het kort?

Trots op mijn gezin, zij zijn het allerbelangrijkst. Daarnaast kan ik niet zonder mijn vriendinnen, koffie en wijn. Van jongs af aan ben ik een beauty addict en een autofreak. Ook ben ik een echte Bourgondiër en kan ik genieten van een avondje uiteten.

Kan je iets over je bedrijf vertellen?

Vanwege Corona zijn we al een tijdje niet naar ons geliefde Florida afgereisd. Dus breng ik met mijn sweaters, hoodies en caps de happy vibes, palmtrees en de Sunshine State gewoon hier. Belangrijk vond ik dat de kleding duurzaam geproduceerd moest worden. Er komt dus geen kinderarbeid aan te pas en alles wordt met respect voor het milieu en de natuur onder normale arbeidsomstandigheden gefabriceerd. Alles met behoud van goede kwaliteit.

Waar zie je Sunshine of Style over vijf jaar?

Een uitgebreidere lijn met onder andere T-shirts, joggers, leggins etc. Gewoon lekkere comfy kleding waar je je goed in voelt.

Welk land inspireert je?

Dat is niet zo moeilijk, de USA natuurlijk. Florida, Californië, New York en Las Vegas. Good vibes only en mijn happy places.

Wat is jouw favoriete quote?

People will stare. Make it worth their while. Wat is jouw ultieme tip voor ondernemende vrouwen? Goed plannen, daar werk ik zelf ook nog hard aan. Werk planmatig, grijp niet te hoog, maar begin gewoon. Niet twijfelen en kleine stapjes. ‘Better an oops than a what if.’

Jouw beste beauty tip?

Gebruik altijd een SPF dat is de beste anti-aging.

Sunshine of Style 

De webshop van Sunshine of Style staat nu online. Je vind er  duurzame kleding met all American happy vibes! Comfy kleding waar je je goed in voelt. Het merk staat voor duurzaamheid en lief zijn voor het milieu en de mensen. Dit betekent dat voldaan wordt aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, verwerking en werkomstandigheden, met kleding die GOTS, OCS Blended, OCS 100 en Oeko Tex gecertificeerd is. Alle producten zijn gemaakt van biologisch en gerecycled textiel.

 

Kijk zelf maar eens op www.sunshineofstyle ik ben een echte fan vanaf het eerste uur. Ik heb het geluk dat ik als een van de eerste de mooie, zachte sweater en all American cap mocht ontvangen. Maar ik weet zeker dat jullie ook heel blij worden van dit merk, gaan jullie snel een kijkje nemen?

 

Liefs Danielle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *