Home » Met deze tips kun je besparen en warm en modieus de koude wintermaanden doorkomen

Met deze tips kun je besparen en warm en modieus de koude wintermaanden doorkomen

Yes de winter komt eraan. Een koude periode dus tijd om eens goed na te denken hoe je er deze winter warmpjes bij kunt zitten. In deze blog geef ik je handige tips om deze winter warm en modieus door te komen.

Maak het thuis lekker warm en cozy: 

Nu de winter eraan komt en de energie prijzen omhoog schieten is het zinvol om eens na te denken hoe je de winter lekker warm en voordelig door kunt komen. In huis kun je met hele simpele aanpassingen zorgen dat het lekker warm in  huis zal zijn. Zet b.v. de verwarming een graadje lager dit kan al zorgen voor een daling in je energie rekening. Om meer warmte in je huis te creëren kun je veel kaarsjes aansteken dit helpt zeker als je de temperatuur in het huis lekker aangenaam wilt maken. Zorg voor lekkere warme dekentjes op de bank en trek eens wat vaker een warme trui aan.

Ga naar buiten in de mooiste wintermode:

Je kunt natuurlijk de hele winter binnen gaan zitten met de verwarming aan maar dat is natuurlijk niet heel erg besparen en zeker niet gezond. Dus hup lekker naar buiten de natuur in. Super goed voor je lichaam en geest. Zorg er wel voor dat je jezelf lekker warm aankleed. Steek je hele gezin in een goede set kleding en gegarandeerd dat het buiten zijn een groot feest zal worden. Kies een mooie warme winterjas voor jezelf en voor je partner. Ook voor kids zijn tegenwoordig zoveel leuke warme winterjassen te vinden. Lekker spelen in de sneeuw doen de kids natuurlijk graag in een heerlijk warme skibroek.Mijn dochter droeg vroeger tijdens het schaatsen of sneeuwpoppen maken standaard een skibroek voor meisjes. Kinderen houden van buiten spelen en ik vind het heel belangrijk omdat te blijven stimuleren. Als je goed en warm gekleed is kun je heerlijk uren buiten je vermaken.

Wat ook heel leuk is (als je er dan toch zo stijlvol uitziet) is een winterse fotoshoot met het hele gezin. Weer eens wat anders dan een standaard zomerse foto kortom reden genoeg om naar buiten te gaan.

Boek een tripje met het hele gezin:

Kijk en als je dan toch geld aan het besparen ben boek dan meteen een leuk uitje. Wat dacht je van een weekendje winterberg. Hoe leuk is het om een weekend door te brengen in de sneeuw. Super leuk gekleed in een  hippe skibroek voor dames maak jij een verpletterende indruk op de piste. Mocht je budget het niet toelaten kies dan voor een tripje dichtbij huis. Organiseer bijvoorbeeld een leuke winterse picknick in het bos. Dat kost je bijna niets maar gegarandeerd dat je zo een heleboel energie opdoet. Of wat dacht je van een  gezellig  dagje naar een kerstmarkt in Valkenburg. Of wat dacht je van een dagje naar de winter Efteling?

Kleed jezelf en je gezin in de mooiste wintermode:

Je warm aankleden zou eigenlijk boven aan moeten staan. Regelmatig hoor ik mensen klagen over de kou terwijl ze in dunne kleding lopen. Warm aankleden wordt vaak geassocieerd met een dikke stoffige wollige trui en muts. Ik verdiepte me eens in de trends en die zijn er volop. Op de site van Protest vind je een ruime collectie winterkleding voor het hele gezin. Ook vind je hier enorm veel inspiratie als het gaat om ski kleding.  Een dikke ski jas kan tegenwoordig vervangen worden door een mooie trui. Of gewoon een stijlvolle maar warme winterjas voor dames en voor je man een heerlijk warme winterjas er is zoveel keuze tegenwoordig. Het belangrijkste is dat je kiest waar jij je comfortabel in voelt. Ik wens jullie een heerlijke winter toe en hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven om er deze winter warmpjes en modieus bij te lopen.

Wil jij nu het liefste meteen een heerlijke winterse outfit scoren dan kan ik je blij maken. Met de code happyage10 ontvang je tot 21-03-2022 10 % korting op de gehele protest collectie kijk op www.protest.eu

 

Laat je mij weten als je wat leuks heb uitgekozen. Liefs Danielle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *