Home » De perfect passende bh bestel je om deze 3 redenen gewoon online | Review Philotes

De perfect passende bh bestel je om deze 3 redenen gewoon online | Review Philotes

De perfect passende bh bestel je om deze 3 redenen gewoon online | Review Philotes

Wist je dat 80 % van alle vrouwen een verkeerde maat bh draagt? Waarom vraag je je misschien af? Vrouwen en ondergoed shoppen is gewoon iets waar veel vrouwen moeite mee hebben. En of je nou hele kleine borsten hebt of juist hele grote borsten het blijft een uitdaging. Daarom leg ik je in deze blog uit waarom je een perfect zittende bh het beste online kunt bestellen, lees je mee?

 

Thuis passen

Ik was al een tijdje op zoek naar een goed passende bh in een grote maat maar ik ga liever niet de winkel in. Toevallig kwam ik terecht bij een nieuwe webshop genaamd Philotes. Mijn voorkeur gaat echt uit naar online winkelen als het gaat om kleding en ondergoed. Dat je gewoon thuis je bh kunt passen zonder enge verlichting in de paskamers van de meeste winkels. Vaak is het ook gewoon veel fijner om in alle rust je lichaam te kunnen bekijken zonder dat er mensen staan te wachten. Als je twijfelt of je bh goed zit vraag dan of je partner, vriendin of moeder even mee wilt kijken. Vaak geven juist zij ook een eerlijke reactie en zeggen ze of iets mooi zit. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij je fijn voelt in lingerie dus neem hiervoor lekker de tijd. Door thuis te passen heb je de mogelijkheid om op verschillende momenten te beoordelen of de bh goed past.

De ideale maatwijzer

Niets is zo erg als een verkoopster die met haar meetlint naar je paskamer komt rennen om wel even je ideale maat te bepalen.  Daarom is het zo fijn dat je op de site van Philotes een speciale maatwijzer kunt doorlopen. Door simpelweg de vragen te beantwoorden komt jouw bh maat naar voren.  Hoe handig is dat? Geen moeilijk gedoe en gemeet gewoon een aantal vragen doorlopen en jouw maat komt eruit rollen.

 

Super zacht materiaal

Het fijne van het ondergoed van Philotes is dat het is gemaakt van superzacht materiaal. Want eerlijk is eerlijk het oog wilt ook wat maar de tijd dat je als (40)plus vrouw jezelf moet kwellen (en knellen) om er mooi uit te zien is toch echt voorbij. Ik denk dat mooi ondergoed gemaakt van heerlijk zacht materiaal de combi is waardoor je je op en top vrouw voelt. Ik was echt blij verrast met een bh die niet alleen perfect zat maar ook nog eens prachtig en super zacht om mijn lichaam zat.

Over Philotes

Ontstaan uit frustratie. Na meer dan een jaar research is de webshop van Philotes geboren. Door vrouwen, voor vrouwen. Philotes heeft de perfecte lingerie basics voor elke dag! Je kunt kiezen uit 30 maten, waaronder onze unieke halve cupmaten, waarmee je gaat voor de ultieme fit. En met de keuze uit 7 fijne kleuren geniet je elke dag van de week van goddelijk comfort. Ik heb inmiddels mijn eerste set besteld en ben er ontzettend blij mee. Echt een perfecte pasvorm en zo zacht ik weet nu al dit mijn favoriete bh zal zijn de komende zomer. Want ik heb gekozen voor een bh in huidskleur die past dus overal onder super handig toch?

Ik wens jullie heel veel succes met het vinden van een nieuwe bh en laat je me weten welke je gekozen hebt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *