Home » ZOYA nagellak review

ZOYA nagellak review

 

 

 

 

Foto: ZOYA

Onlangs maakte ik kennis met een voor mij nog onbekend nagellak merk namelijk Zoya. De Zoya nagellak bevat alleen gezonde natuurlijke ingrediënten en is ook nog eens vegan. Je zult begrijpen dat ik enorm benieuwd was naar deze nagellak.

ZOYA nagellak

Ik heb nog nooit een nagellak gezien die zoveel natuurlijke bestanddelen bevat en vrij is van formaldehyde en andere hormoonverstorende stoffen. Ik vind dit dus echt bijzonder en kies graag voor een green beauty product.

Tijd om te testen… De lak laat zich heel makkelijk opbrengen (wel vooraf even goed de nagels vetvrij maken) en het droogt snel. Ik bracht de lak in 2 lagen vrij snel op en was echt onder de indruk van de kleur. Ik testte hem op mijn teennagels voordat ik vertrok op vakantie en nu ik dit artikel schrijf, ben ik al weer 2 weken thuis. En wat denk je? De nagellak zit er nog steeds prachtig op. Dit vind ik echt bijzonder. Normaal gesproken begint de lak op mijn tenen al na 1 week strand en zwembad te vervagen, maar met de nagellak van Zoya dus niet. Nu begrijp ik waarom de nagellak door Woman’s Health Magazine is uitgeroepen tot langst dragende nagellak!

De collectie van Zoya bestaat uit ruim honderd verschillende kleuren van pastel tot knalrood. Hiernaast brengen ze per seizoen een extra collectie uit keuze genoeg dus.

Ik ben echt fan geworden en kan niet wachten om meer kleuren te bestellen.
Wil jij meer over ZOYA nagellak weten of bestellen? Kijk dan op www.zoyanails.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *