Home » Zo kies je de geschikte parfum voor jou

Zo kies je de geschikte parfum voor jou

Zo kies je de geschikte parfum voor jou

Een parfum is heel persoonlijk. Om deze reden kan je zonder voorkennis beter geen parfum cadeau geven aan iemand. Voor jezelf kan het ook lastig zijn om een geschikte parfum uit te kiezen. Met de onderstaande tips kan jij de geschikte parfum aanschaffen.

 

Advies


Het krijgen van professioneel advies kan je veel verder helpen bij het kiezen van een geschikte parfum. Bij het kopen van parfums bij Douglas kunnen de medewerkers je goed adviseren. Ze weten alles over geuren. Douglas heeft ook regelmatig aanbiedingen voor geuren en geursets.

Testen

Er zijn niet voor niets testers. Bij een aankoop bij Douglas krijg je altijd 2 samples naar keuze. Zo kan je weer wat nieuwe geuren uitproberen. Met een tester kan je goed ervaren hoe een parfum bij je ruikt. Pas als je het een tijdje op hebt weet je echt hoe de parfum ruikt bij je. Een deel van de parfum vervliegt en het andere deel vermengt zich met jouw eigen huidgeur. Probeer daarom eerst wat testers uit.

De andere verzorgingsproducten die je gebruikt hebben ook invloed op hoe de geur gaat ruiken. Het beste kan je daarom neutrale verzorgingsproducten gebruiken als je een tester uitprobeert. Weet je welke geur je aanschaft? Koop dan bijpassende verzorgingsproducten. Zo blijft de geur beter hangen.

Keuze tussen Eau de Parfum en Eau de toilette


Eau de Parfum komt het meest voor. Het heeft een hoger percentage geurbestanddelen dan eau de toilette. Hierdoor blijft de geur langer hangen. Als je wilt dat je de geur langer blijft hangen kies je voor eau de parfum. Dit is een goede geur voor tijdens een avondje uit of speciale gelegenheden. Eau de toilette is geschikt om elke dag te dragen.

Op doen van de geur


In plaats van de parfum op je geur te spuiten moet je eigenlijk door het parfum heen lopen. Ook moet je niet gaan wrijven over de parfum op je huid. Hierdoor gaat de geur anders ruiken. De geur heeft warmte nodig om te verdampen. Daarom is het belangrijk dat je de parfum op warme plekken aanbrengt, zoals je nek en hals.

Heb je na het volgen van deze stappen meerdere parfums op je lijstje? Mooi, dat is alleen maar goed. Door af te wisselen in de geuren blijf jij je hersenen prikkelen. Als je altijd hetzelfde geurtje gebruikt zal je het niet meer goed ruiken.

Parfum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *