Home » Review Softshave scheerlotion

Review Softshave scheerlotion

Scheren: om eerlijk te zijn; ik vind het maar een tijdrovende klus. Er zijn mensen die zich bijna nooit hoeven te scheren en er zijn mensen die zich dagelijks moeten scheren. Ik behoor helaas tot deze laatste categorie. Ik heb door mijn gevoelige huid vaak last van ongemakken zoals rode bultjes en ingegroeide haartjes. Toevallig heeft Softshave onlangs een enquete gedaan over scheerproblemen bij vrouwen. Hieruit is gebleken dat meer dan 90 procent van de vrouwen scheerproblemen heeft! Ben je benieuwd naar de hele uitslag van de enquete kijk dan even op www.softshave.nl voor het artikel.

Wat is Softshave?

Wave care Softshave is een zeepvrije scheeremulsie, speciaal ontwikkeld om het scheren en de ongemakken van scheren zoals scheerbultjes en ingegroeide haartjes te voorkomen. Door SoftShave te gebruiken scheer je niet alleen gladder, het reinigt en desinfecteert ook. Door Softshave te gebruiken tijdens je scheer-routine bespaar je tijd,  heb je geen last van ongemakken meer. Nieuwsgierig geworden hoe dat kan lees dan snel door.

Werking Softshave

De scheerlotion pakt het probleem bij de oorzaak aan. Ingegroeide haren en rode bultjes kunnen na het scheren ontstaan door de aanwezigheid van bacteriën en schimmels in de poriën van de huid. Tijdens het scheren kunnen de poriën van de huid verstopt raken met vuil, bacteriën en schimmels waardoor haartjes niet goed terug kunnen groeien. Dit veroorzaakt ingegroeide haren, ontstekingen en rode bultjes op de huid.
Door SoftShave te gebruiken tijdens het scheren wordt uw huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd en ontstaat een gladde beschermlaag op de huid. De 2-voudige werking van SoftShave zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels geen kans hebben om zich tijdens het scheren in de poriën van de huid te vestigen. Klinkt goed toch?

Ingrediënten

Ik vind het heel belangrijk dat een product gemaakt is van zoveel mogelijk pure ingrediënten  die het lichaam niet belasten. Op de verpakking las ik dat het zeewier Kelp als basis ingrediënt is gebruikt voor de Softshave sheerlotion. Kelp staat bekend als een bron van zeer belangrijke stoffen voor het lichaam die onder andere een bacterie dodende werking hebben. Kelp is de meest krachtige zeewier soort en is een 100% natuurlijk ingrediënt. Door Kelp te combineren met een natuurlijke, verzorgende zeep emulsie heeft Softshave een mooi en vernieuwend product op de markt gebracht.

Mijn ervaring:

Softshave is heel handig in gebruik. Hoe het werkt: Simpel  je doet een klein beetje Softshave in je hand en brengt het aan op de te scheren gebieden. Je laat het heel even inwerken en scheert met een scheermesje gemakkelijk en snel je haren weg. Even afspoelen en klaar ben je!

Conclusie:

Hierover kan ik heel kort zijn: Ge-wel-dig! Ik gebruik Softshave al een aantal weken en wil niets anders meer. Ik teste de variant voor de normale huid en ik teste de SLS vrije variant voor een gevoelige huid. Ik vind ze allebei fijn maar vanwege mijn gevoelige huid geef ik toch de voorkeur aan de SLS vrije variant.

Softshave bestellen kan op www.softshave of www.bol.com

Ik ben benieuwd welk product gebruiken jullie nu om te scheren?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *