Home » Ervaring Profhilo behandeling bij praktijk Patrice Visser

Ervaring Profhilo behandeling bij praktijk Patrice Visser

 

Als happy aging blogger ben ik altijd op zoek naar de beste oplossingen om er zo lang mogelijk er goed uit te blijven zien.  Ik had al een tijdje veel goede verhalen gehoord over een behandeling genaamd Profhilo. Tijd om onderzoek uit te gaan en zo kwam ik afgelopen zomer uit bij de praktijk van Patrice Visser in het mooie Laren.  In deze blog vertel ik jullie alles over mijn behandelingen met Profhilo en mijn ervaring in de praktijk bij Patrice Visser. Lees je mee?

Over Profhilo:

Voor ik jullie over mijn ervaring ga vertellen wil ik jullie eerst in het kort uitleggen wat Profhilo nou precies is en wat het voor je huid doet. Ben je een beetje bekend in beauty land en haar cosmetische ingrepen, dan zul je vast en zeker wel eens van Profhilo gehoord hebben. Profhilo is namelijk de happy-aging behandeling van dit moment en waanzinnig populair.

Puur Hyaluronzuur:

Profhilo bevat puur hyaluronzuur die rechtstreeks in de huid wordt gespoten. Het bevat verder geen chemische toevoegingen en is dus geen filler,  daardoor is het te vergelijken met een skin booster. Het bevat ultrapuur hyaluronzuur en is bijna huid identiek te noemen.  Hyaluronzuur komt namelijk van nature ook in je huid voor en neemt af naar mate de jaren verstrijken. Je helpt de natuur als het ware een handje met deze behandeling. Het is een zeer effectieve maar toch natuurlijke behandeling om mooi ouder mee te worden.

Wat doet Profhilo?

Met een Profhilo behandeling verbeter je de kwaliteit van je huid en weefsels. Je geeft hem als het ware een boost, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet. De behandeling is gericht op het egaliseren, herstellen en verstrakken van de huid zonder volume te geven aan het gezicht. Bij een filler behandeling geef je bijvoorbeeld wel volume, bij Profhilo niet. Het activeert enkel jouw huideigen elastine en collageen. Profhilo stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd en worden fijne lijntjes minder zichtbaar. Ook poriën worden minder zichtbaar. Het geeft je huid tevens een fantastische glow.

Voor wie is het geschikt?

Een Profhilo behandeling is geschikt voor vrijwel iedereen vanaf 30 jaar. Je hoeft niet al rimpels te hebben voordat je deze behandeling inzet. Het is een huidverbeterende behandeling. Naast voor het gezicht kan een Profhilo behandeling ook ingezet worden voor de hals, het decolleté, de handen en de buik. Dit is de Profhilo body behandeling.

Mijn behandeling bij Patrice Visser:

Nu ik jullie wat algemene achtergrond informatie over Profhilo heb gegeven is het de hoogste tijd om mijn ervaring met deze behandeling te delen. Aan het einde van afgelopen zomer merkte ik dat mijn huid met name op de wangen steeds slapper ging worden. Dit resulteerde in fijne lijntjes op mijn wangen waar ik me steeds meer aan ging storen.  Ik ging op internet kijken naar de mogelijkheden en kwam al snel op de website van Patrice Visser terecht. Ik zeg je eerlijk dat ik het reuze spannend vond om iets aan mijn gezicht te laten doen en vond de stap naar fillers nog even een brug te ver. Gelukkig stelde Patrice me meteen gerust en opperde een Profhilo behandeling. Ze adviseerde mij deze behandeling omdat ik haar had uitgelegd dat ik absoluut op een mooie natuurlijke manier ouder wil worden. Dat is het voordeel van Profhilo het lift de huid als het ware geeft stevigheid aan de huid maar geeft geen volume. En het is geen filler maar juist een behandeling die je huid en weefsels verbeterd,  dat sprak me enorm aan. Ik maakte meteen een afspraak om op intake te komen.

Intake gesprek:

Om met de deur in huis te vallen: Patrice is een lieve kundige arts. Dat merk je meteen. Ze legde heel goed uit wat Profhilo was en wat het voor mijn gezicht zou doen. Ik was enorm bang ook omdat ik de behandeling zou filmen natuurlijk. De korte video vind je hier terug of neem even een kijkje op mijn intstagram. Maargoed terug naar de intake zoals ik al zei Patrice legt alles heel goed uit en stelt je meteen op je gemak. Voor je de behandeling ondergaat vraagt ze altijd wat jouw wensen en verwachtingen zijn. En vooraf neemt ze een aantal medische vragen af. Toen we alles besproken hadden was het tijd voor de behandeling.

De 1e behandeling:

Een Profhilo behandeling bestaat altijd uit een kuur van 2 behandelingen steeds met een maand ertussen. De eerste keer is natuurlijk spannend omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Ik zei al dat ik best zenuwachtig was maar ik ben dan ook niet zo fan van naalden en heb een lage pijngrens.  Nadat Patrice me op mijn gemak had gesteld begonnen we aan de behandeling. Eerst ontsmette ze de huid en tekende daarna 10 punten af met een potlood. In totaal krijg je dus 10 prikjes in je gezicht. Ik zeg het eerlijk het is niet geheel pijnloos, maar zoals mijn moeder altijd zegt wie mooi wilt zijn…

Nou het valt echt reuze mee hoor en het was me alles waard, maar dat is vaak achteraf. Nee echt Patrice is lief en verteld precies wat ze aan het doen is hierdoor is de behandeling goed te doen. Ze telde zelfs mee hoe lang de prikjes duurde van 5 seconde naar 0 dit hielp enorm. En tja echt pijn doet het niet, lekker is anders maar het is meer wat ongemakkelijk. de behandeling duurde ongeveer 15-30 minuten. In principe kun je meteen je dag weer oppakken na een Profhilo behandeling. Je kunt na de behandeling wat zwelling krijgen die meestal na een paar dagen weg is. In mijn geval duurde het een week voordat de zwelling weg was. Dit is niet iets om je zorgen over te maken elk lichaam reageert anders.

Profhilo behandeling
Deze foto is gemaakt (zonder filter) direct na het prikken.

De 2e behandeling:

Zoals ik eerder al vermelde bestaat een behandeling met Profhilo uit een kuur van 2 behandelingen. Normaal gesproken zou er een maand tussen de behandeling moeten zitten voor een optimaal resultaat. Door mijn vakantie en vaccinaties zat er iets langer tussen. Je moet altijd rekening houden dat je 2 weken voor en na vaccinatie geen behandelingen met b.v. hyaluronzuur ondergaat. Bij mij zat er uiteindelijk iets meer dan 6 weken tussen de 2 behandelingen en dat heeft geen invloed gehad op het resultaat. Ik moet zeggen dat de 2e behandeling appeltje eitje was vergeleken de eerste keer. Ik had natuurlijk al kennis gemaakt met Patrice en ik wist wat me te wachten stond. Na deze behandeling kreeg ik nog een flacon Profhilo heankenium mee om mijn huid mee thuis te verzorgen. Deze skincare bevat hetzelfde ultrapuur hyaluronzuur die je kunt gebruiken om je huid van buitenaf mee te verzorgen. Zo pak je eigenlijk van binnenuit maar ook vanaf de buitenkant je huid aan. Lees hier voor mijn review van dit hele fijne serum Profhilo Heankenium.

 

Samen met Patrice Visser direct na de behandeling

Niet meteen resultaat:

Goed om te weten is dat het resultaat van een profhilo behandeling niet meteen zichtbaar is. Daarom heeft deze blog ook even op zich laten wachten omdat ik een goede ervaring wilde delen over het verloop van de behandeling.  Ik heb dan ook de afgelopen maanden goed bijgehouden hoe het proces precies verloopt. Zo duurde het duurde ongeveer 8 weken na de eerste behandeling voordat ik echt iets kon zien. Dat is niet zo gek want Profhilo gaat er voor zorgen dat je huid meer collageen en elastine aanmaakt. Dus eigenlijk blijft Profhilo doorwerken en gaat je huid er steeds beter uitzien. En dan nog kun je er niet precies je vinger op leggen want het effect is zo natuurlijk zo anders dan bij fillers. Je krijgt bij Profhilo geen volume al vond ik het heerlijk dat mijn gezicht echt wel een soort lift had en enorme glow. En ja de fijne lijntjes waren echt veel minder dan voorheen. Maar wat ik echt leuk vond is dat ik van meerdere mensen het compliment kreeg dat ik er goed uit zag. Hoe dat kwam? Nou daar kon ik kort over zijn dat heb ik aan Profhilo te danken.

4 weken na 1e behandeling Profhilo
8 weken na 1e prohilo behandeling
3 maanden na 1e behandeling

Hoelang heb je plezier van de behandeling:

Zoals hierboven beschreven heb ik de resultaten de afgelopen maanden goed kunnen meten. Bij mij zag je in de eerste maanden met als piek zo na 3 maanden een mooie volle en gehydrateerde huid. In principe wordt het geadviseerd de behandeling 1 a 2 keer per jaar te herhalen om je huid in goede conditie te houden. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van je eigen huidconditie. Bij mij is de behandeling inmiddels een half jaar geleden en is het de hoogste tijd om de behandeling te herhalen. Mede door de winter merk ik dat mijn huid weer erg droog aan het worden is maar dit is mijn persoonlijke ervaring. Het kan zijn dat het voor jouw huid 1 x per jaar nodig is. Bovendien ontvang je ook netjes een email van Patrice wanneer het tijd is voor een herhaling of check up wel zo handig!

 

Wat voor cijfer geef ik deze behandeling bij Patrice Visser:

Ik ben erg enthousiast over deze bijzondere behandeling die mijn huid echt goed heeft gedaan. Ik ben nog steeds mezelf met deze behandeling maar het geeft mijn gezicht een enorme boost. Nou meer dan dat, mijn huid was echt minder slap, had een gezonde glow en subtiele lift. Dus als ik mijn Profhilo behandeling bij Patrice Visser een cijfer zou moeten geven is dat toch echt wel echt een 9. Patrice Visser is echt een fijne en geduldige  arts dus mocht je twijfelen over een cosmetische ingreep ga dan zeker eens bij haar langs.

Meer weten over Patrice Visser:

Klik hier om naar de website van Patrice Visser te gaan voor nog meer informatie over Profhilo en de prijzen vinden. Je kunt via de website ook een afspraak inplannen, ook ben je van harte welkom voor een vrijblijvende intake.

Ik ben heel benieuwd of jullie weleens Profhilo hebben overwogen?

Liefs Danielle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *