Home » Review Profhilo Haenkenium crème

Review Profhilo Haenkenium crème

Review Profhilo Haenkenium crème

Review Profhilo Haenkenium de skincare tip voor na een Profhilo behandeling

Heb je net een Profhilo behandeling gehad.  Dan is een goede huidverzorging een must. Alleen op die manier kun je namelijk het beste uit de behandeling halen en het langst van de resultaten genieten. Speciaal hiervoor is er het Profhilo Haenkenium serum. Na mijn profhilo behandeling bij Patrice Visser lees hier voor mijn ervaring, kreeg ik een flacon  mee naar huis. In deze blog vertel ik jullie mijn ervaring met het Profhilo Heankenium serum.

 

Over het Profhilo Haenkenium serum:

Het Profhilo Haenkenium serum is speciaal ontwikkeld voor een onmiddellijke verbetering van de hydratatie van de huid. Ergens ook logisch, want de Profhilo behandeling werkt hetzelfde en streeft hetzelfde doel na. Hydrateren is belangrijk, want hierdoor krijg je een fijn anti-aging effect en wordt de huid jonger en frisser van uitstraling.

Wat doet de crème :

Het serum heeft de textuur van een crème en bevat het gepatenteerde hyaluronzuurcomplex met Salvia Haenkei-extract. Dit beschermt, herstelt en verbetert de gezondheid van de huidcellen. Het bevat tevens antioxidanten die beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbetert, waardoor deze haar natuurlijke glow weer terug krijgt. Ook krijgt de huid haar elasticiteit weer terug en voelt voller aan. Rimpels en fijne lijntjes verminderen hierdoor van uiterlijk.

 

Hoe gebruik je het serum:

Belangrijk is dat je het serum aanbrengt op een gereinigde huid. Je kunt het elke ochtend en avond gebruiken en in een kleine hoeveelheid gelijkmatig verdelen over het gezicht en de hals. Neem het decolleté ook mee, want ook hier ontstaan rimpels door het gebrek aan hydratatie. Erna kun je een dag- of nachtverzorging smeren en een oogcrème.

 

Mijn ervaring met het Profhilo Heankenium serum?

Ik heb voor mijn blog al heel wat mooie producten mogen testen maar dit serum springt er voor mij echt uit. Met dit serum worden veel andere producten overbodig omdat het echt een alleskunner is. Als drukke moeder in de ochtendspits is het een geval van smeren en klaar. Erg fijn dat je met 1 product de volgende zaken aanpakt:

 • Herstellen van de huidbarriere en verbetering van hydratatie:
  Ik zag mijn huid in korte tijd enorm opknappen
 • Minder huidirritatie en roodheid:
  Het serum is heel goed te verdragen en heeft een kalmerende werking
 • Bescherming tegen oxidatieve schade:
  Je weet wel stress….  dat is nou eenmaal heel slecht voor je huid dus fijn dat dit serum ook je cellen beschermd tegen oxidatieve schade
 • Vermindert huidveroudering:
  Absoluut ik merkte dat mijn huid er zonder make up gewoon prachtig uit zag.
 • Verbeteren van de elasticiteit van de huid en minder diepe rimpels:
  Vaak geloof ik dit soort zaken niet maar het is echt zo het werkt gewoon. Zeker in combinatie met de Profhilo behandeling is dit gewoon een gouden combi.
De crème heeft een vloeibare textuur die zich heel fijn laat aanbrengen

Welk cijfer geef ik dit serum:

Het serum is heel fijn in gebruik en heb ik dagelijks in de ochtend en in de avond gesmeerd. Mijn huid  voelde onmiddellijk goed gehydrateerd. Wat ik erg fijn vind aan dit serum is dat het je huid genoeg hydratie en voeding geeft zonder vet te zijn. Ik ben zelf namelijk geen fan van een vette crème maar dat is persoonlijk. Dit serum is vrij vloeibaar en smeert daarom goed uit zonder een waasje achter te laten.

Ik promoot niet snel een product maar mensen dit serum wil je hebben. Ik ben sowieso een groot fan van hyaluronzuur en dit serum vind ik heel fijn in gebruik, mede omdat je meteen effect het. Daarom kan ik volmondig roepen een 9. Dit serum krijgt bij mij een vaste plek in mijn happy – aging routine.

 

Meer informatie of wil je het serum bestellen?

Het Profhilo Haenkenium serum komt in een fijne pompflacon om schoon en gedoseerd mee te werken. Een flacon heeft een inhoud van 50 ml. en kost €48,50,-

Meteen bestellen klik hier om naar de webshop van Patrice Visser te gaan. Wil je meer informatie over het serum of over de Profhilo behandeling in de praktijk van Patrice Visser kijk dan op www.patricevisser.nl

 

Wat is jullie favoriete happy aging crème op dit moment?

1 Reactie

 1. Carine Deman
  30 juni 2023 / 19:08

  Ik heb ervaring met profhilo
  Maar nogniet met de cremes , daarom dat ik ze nu bestel 😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *