Home » Met deze mascara krijg je stralende ogen zonder wimperextensions | Review Pupa Milano Vamp all in one mascara

Met deze mascara krijg je stralende ogen zonder wimperextensions | Review Pupa Milano Vamp all in one mascara


Een tijdje geleden maakte ik tijdens een make up inspiratie ochtend bij Care cosmetics kennis met de nieuwste producten van het cosmeticamerk Pupa Milano. Ze hebben zoveel mooie producten in hun assortiment dat het gewoon te moeilijk is om een keuze te maken uit al dat moois.

Tijdens dit event kregen wij allemaal tips van top visagiste Giorgio Forgani van Pupa Milano. Zo leerde ik allemaal fijne kneepjes om mijn make up nog mooier te kunnen opbrengen. 

Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete  mascara uit de Pupa Milano collectie, lees je mee?

Vamp all in one mascara:

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is by far de beste mascara die ik ooit heb gehad. Zeker in deze tijden waarin we niet of beperkt de deur uit kunnen is dit een musthave! Met deze mascara heb je namelijk  geen wimperextensions meer nodig, hoe handig is dat?

Wat doet deze mascara?

Ik ben echt blij verrast door deze mascara want ik heb al behoorlijk wat mascara’s getest maar deze heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Zo maakt hij je wimpers vol en dik en geeft hij perfecte lengte en volume. Daarnaast bevat hij een serum die ervoor zorgt dat je wimpers voller en sterker worden. Je hebt dus geen los wimperserum meer nodig. Ik heb zelf echt korte wimpers die snel afbreken en bij mij werkt deze mascara fantastisch. Na 2 maanden zijn mijn wimpers voller en sterker en duidelijk langer.

 

” Thanks Pupa Milano for the glam”

 

Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wat jullie favoriete mascara is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *