Home » Huidverbetering door microneedling | Refleqt clinic

Huidverbetering door microneedling | Refleqt clinic

Team refleqt clinic
Team Refleqt clinic

Een mooie huid is volgens mij de wens van elke vrouw. Om die reden ben ik voor mijzelf en uiteraard mijn lezers, altijd op zoek naar goede behandelingen voor een mooiere huid. Helaas gaat dat vaak zo boven de 30 (en in mijn geval bijna 40:-) niet vanzelf. Naast je huid dagelijks goed verzorgen, is het van belang om regelmatig ook een goede huidverbeterende behandeling in te zetten. Microneedling is zo’n behandeling waar ik al heel veel goede verhalen over had gehoord maar nog nooit had ondergaan. Tijd om op onderzoek uit te gaan, lees je mee?

Adviesgesprek huidtherapie Refleqt Clinic

Een tijdje geleden was ik al op bezoek bij Relfeqt clinic voor mijnhealth check. Daarna ging ik op gesprek bij huidtherapeut Jessica Penner. Ik vertelde haar dat ik me stoorde aan mijn fijne lijntjes met name op mijn wangen. Samen besloten we te gaan voor een microneedling behandeling in combinatie met vitamine c. Deze behandeling geeft meteen je huid een opfrisser dus ik was heel erg benieuwd.

Hoe werkt microneedling?

Tijdens deze behandeling wordt er met een pen met dunne naaldjes die zeer snel op en neer bewegen minuscule gaatjes in je huid aangebracht. Hierdoor ontstaan er als het ware micro kanaaltjes in je huid. Je kunt dit proces eigenlijk vergelijken met een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een natuurlijke manier proberen te herstellen. Dit stimuleert je huid tot het aanmaken van collageen.Ook de opname van actieve werkstoffen bijvoorbeeld vitamine c is optimaal tijdens een microneedling behandeling. Je huid wordt na de behandeling steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Voor wie is microneedling geschikt?

Microneedling is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling. De huid blijft volledig in tact en na de behandeling kan je nog gewoon over straat. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Microneedling is geschikt voor het behandelen van:

  • Pigmentvlekken
  • Acne (acne littekens
  • fijne lijntjes/rimpels
  • rimpels bovenlip en frons
  • (Acne) littekens
  • Striae (lichaam)
  • Opfrisser (eenmalig of in een kuur)

Mijn ervaring

Om heel eerlijk te zijn was ik best een beetje zenuwachtig aangezien ik panisch ben voor naalden. Maar ik moet zeggen het viel 100% mee. Jessica is heel rustig en verteld stap voor stap wat ze gaat doen. We begonnen met het behandelen van mijn voorhoofd en fronsrimpels. Ook wordt er tijdens de behandeling een vitamine c serum opgebracht. Doordat er kleine gaatjes in je huid worden gemaakt dringen de werkstoffer dieper de huid in. Een echte vitamine c boost dus !Het is allemaal goed te doen het is een soort schurend gevoel op je huid. In het begin voel je niet zoveel maar op sommige plekken is het iets gevoeliger. Volgens Jessica reageerde ik heel goed op de behandeling en ik zou de behandeling zo weer doen. Sterker nog ik ga over een paar maanden terug om dat ik vind dat mijn huid er echt op vooruit is gegaan.

een kant van mijn gezicht direct na de behandeling

Het eindresultaat

We zijn nu een aantal weken verder en ik ben echt heel blij met het resultaat. Mijn fijne lijntjes met name bij de frons en bovenlip vind ik echt minder geworden. Ook heeft mijn huid echt een opfrisser gekregen. Mijn huid is gewoon minder dof en de doorbloeding lijkt ook beter te zijn. Je kunt microneedling eenmalig of in kuurvorm boeken. Ik ga zeker nog eens terug want ik ben overtuigd dat het voor mijn gezicht echt wat heeft gedaan.

Zelf een microneedling behandeling ervaren?

Ben jij benieuwd of microneedling voor jou geschikt is of wil je meer informatie kijk dan op www.refleqtclinic.nl
Een microneedling behandeling kost normaal gesproken € 199,- maar ik heb voor jullie een speciale aanbieding kunnen regelen. De komende tijd kun je gebruik maken van het actie tarief van €99,- als je aangeeft dat je via mij komt.

Bedankt lieve Jessica en natuurlijk de rest van het Refleqt team. Tot snel wee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *