Home » Een mooiere huid door het gebruik van Collageen! CHV Smartfilm collageen review

Een mooiere huid door het gebruik van Collageen! CHV Smartfilm collageen review

Om maar meteen met de deur in huis te vallen …. Ben je 40 en slik je dagelijks nog geen collageen dan moet je nu echt verder lezen. Want een mooie en gezonde huid komt van binnenuit. Ik ben hier in mijn jaren als huidspecialiste zo vaak tegenaan gelopen. Wat je in je lijf stopt zie je aan de buitenkant terug. Vandaag wil ik jullie informeren over het belang van collageen als beautysupplement lees je mee?  In dit artikel testte ik de CHV Smartfilm benieuwd naar mijn ervaring lees dan snel verder….

 

Wat is Collageen:

Tja wat is collageen nou eigenlijk ? Collageen komt van nature in onze huid voor. Maar na een bepaalde leeftijd (vanaf je 30e) neemt onze collageen productie af. Collageen is een eiwit dat bestaat uit aminozuren en maakt grofweg 30% van de eiwitten in het lichaam uit. Dit zijn harde en sterke structuren die overal in het lichaam worden aangetroffen. Collageen is daarmee een van de belangrijkste bouwstenen voor je huid, spieren, pezen en bindweefsel. Kortom hier kunnen we dus nooit genoeg van hebben. En aangezien het vanaf je 40e jaar nog lastiger wordt om collageen aan te maken is het fijn om de natuur een handje te helpen door Collageen suppletie te nemen.

Voordelen van collageen:

– Verbetert het uiterlijk van de huid (elasticiteit, voeding, vocht, rimpels en tekenen van
veroudering).- Versterkt botten, pezen, tanden, haar en nagels.

– Verbetert de mobiliteit van de gewrichten en vermindert gewrichtspijn.

– Bouwt spieren op en helpt bij het herstel van uw lichaam na inspanning.

– De aminozuren die in zeecollageen worden aangetroffen, helpen uw lever te beschermen en te herstellen tegen eventuele schade.

Over CHV Smartfilm collageen:

CHV SmartFilm-collageen is het meest geavanceerde type I-collageen dat op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de smart film techniek lost het snel op in uw mond zonder water en wordt het effectiever door uw lichaam opgenomen. Studies tonen aan dat de absorptie van collageen 92x effectiever is via het mondslijmvlies in vergelijking met de opname via de epidermale huidlaag.

Daarom is CHV SmartFilm een uniek voordeel ten aanzien van de verschillende andere soorten collageen die op de markt verkrijgbaar zijn, zoals pillen, crèmes en poeders. Het enige wat je hoeft te doen is elke avond voor je gaat slapen een smartfilm in je wang te plaatsen. Binnen een half uurtje is de film volledig opgenomen.Veel mensen hebben weerstand tegen de smaak van sommige collageen supplementen. Sommige hebben onaangename (vis) nasmaak. CHV SmartFilm heeft een heel lekkere smaak, het is een combinatie van citroen en een vleugje munt, en aangezien je het advies krijgt om het voor het slapengaan in te nemen, kun je slapen met een goede smaak in je mond. Win win situatie toch!

Wat zit er in de CHV Smarfilm collageen en wat doet het voor je lichaam:

 • Collageen (Vis)
  • 90% van de huidlaag bestaat uit collageen
  • Hoofdbestanddeel van huid, haar, nagels, pezen en botten
  • Verbetert en verstevigt de huid
  • Voorkomt fijne rimpels
  • Geneest broze en verkleurde nagels
  • Stopt haaruitval en verbetert dunner wordend haar
  • Vermindert gewrichtspijn
  • Studie: Universiteit van Californië
 • Vitamine C
  • Collageensynthese
  • Groei en herstel van alle weefsels
  • Gezond haar en hydrateert de hoofdhuid
  • Geneest broze en langzaam groeiende nagels
  • Bevordert de natuurlijke glans (glow) van de huid
  • Studie :niversiteit van Otago

 

Mijn ervaring en resultaat:

Ik heb deze smart films nu meer dan een maand elke avond gebruikt. Elke avond even voor het slapen simpel in te nemen en zo fijn zonder een vieze vissmaak. De smartfilms smaken heerlijk dus het is zeker geen straf om in te nemen. Ik merk dat mijn huid er beter uit gaat zien en aan mijn nagels zie ik ook verbetering. Ik wil deze smartfilms langer gaan gebruiken mede omdat ik het heel handig vind om het voor het slapen gaan in te nemen i.p.v. op de nuchtere maag. Mijn huid ziet er in ieder geval weer een stuk stralender uit dus ik ben er blij mee. Ook merkte ik dat ik veel minder last heb van haaruitval waar ik normaal rond deze tijd van het jaar echt veel last van heb. Toeval ik denk het niet. Boven de 40  kun je eigenlijk echt niet meer zonder dagelijkse collageen inname dus wat mij betreft echt een happy aging tip!

Ben jij benieuwd naar wat de CHV Smartfilms collageen voor jouw huid kunnen betekenen ? Met de code happyage15 ontvang jij 15 % korting. Bestellen of  meer informatie kijk op www.primine.eu

Slikken jullie al collageen ik ben heel benieuwd! Ook mijn vriendin Claudia testte deze CHV Smartfilms benieuwd naar haar ervaring lees haar review dan op www.beafitmom.nl 

Liefs Danielle

 

3 Reacties

 1. Aicha
  22 november 2021 / 20:14

  Oh dat is interessant !
  Ga ik proberen

 2. Steph
  1 april 2022 / 16:36

  Bleven deze dingen echt in jouw wang plakken?
  Die van mij verdwijnen in m’n tandvlees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *