Home » Baby botox voor een botox behandeling met een natuurlijke resultaat

Baby botox voor een botox behandeling met een natuurlijke resultaat

Baby botox voor een botox behandeling met een natuurlijke resultaat

Over botox zijn heel veel meningen en vooroordelen. Vaak zijn het de verkeerde voorbeelden die zorgen dat dat het vooroordeel over botox blijft bestaan. Vrouwen en mannen die hun mimiek niet meer kunnen uiten omdat het hoofd strak staat van de botox. Toch kan je er met botox juist fris en natuurlijk uit blijven zien. Hoe dan? Door baby botox te gebruiken.

Wat is baby botox

Baby botox is hetzelfde als gewone botox maar dan een kleinere hoeveelheid. Met deze hoeveelheid leg je de spier waarin de botox is gespoten niet helemaal lam. Je geeft de spier alleen wat meer ontspanning waardoor je rimpels preventief kunt voorkomen.

 

Wat zijn de voordelen van babybotox?

Er zijn verschillende voordelen aan baby-botox. Ten eerste is het een langzame overgang voor mensen die voor het eerst botox willen gebruiken.  Baby Botox geeft ook meer natuurlijk ogende resultaten. Terwijl traditionele Botox het uiterlijk van een “bevroren” spier kan geven, geeft baby Botox het uiterlijk van een “verzachte” spier. Hierdoor zie je eigenlijk niet dat je botox gebruikt maar zie je er vaak wel frisser uit.

Voorkomen is beter dan genezen

Door preventief baby botox te gebruiken ga je de vorming van statische lijntjes in je gezicht tegen. Zo voorkom je dat je diepe rimpels in gezicht krijgt die je wellicht later weer wilt corrigeren. Vaak moet je dan gebruik maken van een normale hoeveelheid botox of is een filler meer geschikt.

Voor wie is baby botox geschikt?

Dit is ideaal voor diegenen die geen significante beweging in hun huid hebben en daarom niet zoveel eenheden nodig hebben om de spieren te ontspannen. Hoewel baby Botox de verschijning van fijne lijntjes en rimpels niet volledig zal elimineren, zullen ze zeker minder opvallen. Een van de grootste redenen waarom mensen beginnen met baby botox is dat het een preventieve behandeling is. Want rimpels voorkomen is altijd beter dan genezen.

Welke locaties in het gezicht zijn geschikt om te behandelen met baby botox?

Eigenlijk kun je baby botox toepassen op alle botox zones. Baby botox is bijvoorbeeld mooi te gebruiken voor je kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en of fronsrimpel.

Wat mag je niet doen na een baby botox behandeling

Een botox behandeling blijft een medische ingreep. Dus let erop dat je na deze behandeling 4 a 5 uur niet plat gaat liggen of  bukt. Hierdoor kan de botox zich verspreiden naar een ander deel van je gezicht. Ook moet je de dag van de behandeling niet gaan sporten of een gezichtsbehandeling ondergaan.

Kosten baby botox:

Een groot voordeel van baby botox is dat de kosten een stuk lager zijn dan een normale hoeveelheid. Bij de meeste klinieken is baby botox mogelijk vanaf €80 euro maar dit is per kliniek verschillend.  Zorg in ieder geval altijd dat je je laat behandelen door een cosmetisch arts. En laat de prijs zeker niet doorslaggevend zijn.

Ik hoop dat ik je met deze blog goed heb kunnen informeren over een baby botox behandeling en ben benieuwd of jullie weleens een botox behandeling hebben overwogen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *