Home » Je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf | Alpha essential skin perfecting moisturiser SPF 15

Je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf | Alpha essential skin perfecting moisturiser SPF 15

Je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Je huid staat dagelijks bloot aan onzichtbare schadelijke invloeden die zorgen voor vroegtijdige veroudering. De meest bekende is natuurlijk UV straling van de zon. Maar zelfs als je het grootste deel van de dag binnenshuis of op kantoor doorbrengt, sta je bloot aan onzichtbare schadelijke straling: het blauwe licht van computer-, telefoon en tabletschermen. Ook dit laat zijn sporen na op de huid: het zorgt voor vorming van vrije radicalen, collageen afbraak en pigmentatie. Ook onzichtbare stofdeeltjes zoals roet en uitlaatgassen doen een duit in het zakje: zij slaan neer op de huid, tasten de barrièrefunctie aan en veroorzaken oxidatieve schade. Het gevolg: een vale teint, vroegtijdige rimpels, verlies van vocht en stevigheid en pigmentatie.

Onze hedendaagse levensstijl heeft dan ook grote invloed op de conditie, teint en textuur van de huid. En de mate waarin we blootstaan aan deze onzichtbare invloeden zal de komende jaren alleen maar toenemen.We hebben daarom meer dan ooit behoefte aan wetenschappelijk bewezen, multifunctionele producten die niet alleen tijd besparen, maar ook écht wat doen voor de huid en haar helpen beschermen tegen de hedendaagse omgevingsfactoren.

Alpha essential skin perfecting moisturiser SPF 15

Daarom introduceert Alpha-H de Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15. Een revolutionaire moisturiser die inspeelt op alle hedendaagse behoeften van de huid. Deze multifunctionele 5-in-1 dagverzorging hydrateert, is een uitstekende make-up primer, bevat breedspectrum UVA/UVB filters én beschermt de huid tegen blauw licht en luchtvervuiling. In één eenvoudige stap is je huid op alle fronten helemaal future proof.

Ingrediënten

ENZOGENOL – Een super antioxidant uit de schors van de Nieuw-Zeelandse Pinus Radiata (dennenboom). Het bevat een zeer effectieve mix van ontstekingsremmende stoffen maar staat vooral bekend vanwege de enorme effectiviteit waarmee het de collageen- en elastinevezels beschermt tegen UV-staling. Daarnaast stimuleert het de celgroei.

CUREBERRY – Een extract uit de bladeren van de blauwe bosbes. Het stimuleert de aanmaak van glutathion; de meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het een remmende werking heeft op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen. Ook remt het de aanmaak van enzymen die collageen en elastine afbreken.

POLLUSHIELD™ – Beschermt de huid gedurende 6 uur tegen 74% tot 97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen. Het legt een microscopische netstructuur over het huidoppervlak, waardoor luchtvervuiling, zware metalen enmicrodeeltjes worden tegengehouden. Zo helpt het de opbouw van toxische stoffen en oxidatieve schade in de huid te voorkomen.

Mijn mening

Ik heb de crème nu al een tijdje in gebruik en ik vind dit echt een toppertje. Met deze 5 in 1 formule bespaar je enorm veel tijd in je ochtend routine. Wat ook heel fijn is dat je meteen een gezond kleurtje hebt. Ik merk dat ik bijna geen make up nodig heb na het opbrengen. En wat natuurlijk het allerbelangrijkste is: je huid is in 1 keer super goed beschermd.

Kortom echt een super fijne crème, aanrader!

De producten van Alpha H zijn verkrijgbaar op www.alpha-h.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *