Home » 3 Tips voor een stralende gezonde huid

3 Tips voor een stralende gezonde huid

Een mooie gezonde huid oogt jonger dan een doffe huid met oneffenheden. Hoe kun je op korte termijn de conditie van je huid verbeteren? Ik ga je verklappen: dat kost wel even tijd. Maar met onderstaande tips maak je al een vliegende start.

Meer water drinken

Als je onvoldoende drinkt, ziet je huid er doffer uit en zijn je rimpels prominenter aanwezig. Dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken is echt geen overbodige luxe. Je zult zien dat je huid beter gehydrateerd is en je veel minder irritaties of verstopte poriën zult hebben.

Voldoende slapen

Een goede nachtrust is echt heel belangrijk voor een stralende huid. Als je slaapt, vernieuwen je cellen namelijk veel sneller dan overdag. Op lange termijn kan een slaaptekort echt zorgen voor snellere huidveroudering, iets waarop we natuurlijk echt niet zitten te wachten. Ook zorgt een goede nachtrust dat je huid hersteld als je last hebt van irritaties.

Reinigen in de ochtend en avond

Ja je leest het goed in de ochtend en avond. Ik weet dat het soms echt een opgave lijkt, maar je huid reinigen is echt essentieel voor een mooie gezonde huid. Overdag wordt je huid blootgesteld aan vuil zoals stof, zweet, talg en make-up. En bovendien als je echt huidverbeterende producten wilt gebruiken is het echt van belang dat je gezicht eerst goed gereinigd is. Als je niet goed reinigt, kan namelijk je crème zijn werk niet doen, zonde toch?

gezonde huid

Ik hoop dat je iets hebt aan mijn tips. Sinds ik dit trouw elke dag doe, ziet mijn gezicht er echt stralender uit en oogt hij echt minder dof. Heb jij een goede tip laat dan een reactie hieronder achter. Ik ben heel benieuwd naar jullie skin-routine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *