Home » Over Happy Age

Over Happy Age

Happy Age het platform voor vrouwen die gezond en gelukkig ouder willen worden!

Happy Age is de website/blog voor vrouwen die mooi, maar vooral op een leuke manier, ouder willen worden. Niet alleen door een mooie buitenkant, maar ook door de balans te vinden van innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Nu ik zelf net 40 ben geworden, is dit voor mij ook regelmatig een zoektocht. Ik denk echt dat mooi ouder worden het beste lukt als je gelukkig bent en je je werkelijke schoonheid van binnen naar buiten toe uitstraalt.

Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke ervaringen in de zoektocht naar happy aging. Ik zal o.a. op zoek gaan naar diverse producten en behandelingen op het gebied van huidverbetering/verjonging. Daarnaast deel ik mijn professionele kennis van huidverzorging, cosmetica en producten op het gebied van happy aging.

Ik wil mijn lezers graag inspireren door een reis met ze aan te gaan naar de schoonheid van het ouder worden.Wekelijks zal ik diverse artikelen en/of vlogs plaatsen over beauty, maar ook over de totale beleving van een Happy Age.

Veel leesplezier